onsdag, januari 16, 2013

Jag är kär...i kaffe...

Jag är kär :)

i Italien, i kaffe, i havet, i mig själv, i längtan, i drömmar, i livet, i sten, i jorden, i solen, i struktur, i känslan...

Nymalda kaffebönor


I februari börjar min italienskakurs, det ska bli himla kul, jag hann ju bara gå en gång i höstas sen blev jag ju inlagd och opererad :/ men nuuu jäflar ska inget stoppa mig :)

Italienskt kaffe - caffè


och om allt blir som jag har tänkt blir det en språkresa till sommaren, ja till Italien såklart :)

Bönor
Tänkte ta språkresan till en del av Italien som jag aldrig besökt tidigare, det är allt lite spännande att komma till nya okända marker :)

Kakor till kaffet är inte så tokigt
Jag har så mycket i huvudet ibland...det liksom bubblar över och är en enda salig röra, har provat att strukturera upp det, skriva på lappar och så men herregud lapparna är ju lika virriga som jag :)) men nu när jag har haft lite tid att tänka och till nyår kändes det som att jag faktiskt kunde plocka ut de största och viktigaste sakerna (som jag tycker) i min hjärna och hålla dem svävande som stora röda ballonger som är lätta att se och hålla fokus på. Så gott folk hjälp mig nu att hålla tummarna för att jag ror mina drömmar iland ;)

Bialetti - den bästa :)
Ha en alldeles underbar dag idag!

Kram Lisa

3 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Underbara kaffebilder!!! Vilket härligt mål du har :) Klart du ska till Italien. Ha en bra kväll, nu ska jag fixa kaffe här. Kram Anna

Tre Engler sa...

Ja, dette må da virkelig være noe for kaffe elsker:)
Drikker ikke kaffe selv, men bildene er jo bare kjempe flott og inspirerende:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete

Anonym sa...

Hittade av en händelse till din blogg och känner mig nu så nostalgisk... Längar tillbaka till Italien. Bodde där ett par år och det var underbart. :)

Tack för underbara och inspirerande bilder!

//Minna