torsdag, augusti 26, 2010

Fraktfritt & kampanjer i butiken


Mitt nyhetsbrev!                                              

Passa på att handla, FRAKTFRITT från NU till och med söndagen den 8 september!

Nu har jag halva priset på många fina saker i butiken, klicka här för att komma direkt till lagerutförsäljningen!och kampanj på Ett helt underbart rustikt matbord med stolar i vitpatinerat trä. Bordsskivan är gjord av 100 år gamla fartygsplankor, en fröjd att sitta ner och avnjuta en superb måltid med goda vänner. Till bordet får du fyra stolar till priset av två!

 Vackra stolar

 Har fått in fler av SussiLi´s vackra kläder, halsband, dekorationer mm. 

Läcker tunika Vackert halsband 

Önskar er en härlig helg!

Kram


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Fick hem alla mina underbara vackra sussilikläder. Jag går runt och ler hela tiden. Har alltid varit klädintresserad, men med en stor familj har budgetten varit begränsad till HM och Kappahl. Fortfarande har de mycket fina saker, men efter att ha tagit på mig mina sussilikläder känner jag mig som en prinsessa, en 42-årig sådan, men ändå. :-) Efter att några av mina äldre barn har skaffat sig egna inkomster samtidigt som de har börjat plugga blev det plötsligt min tur att få köpa lite extrafina kläder. När min karl satsade på nya golfklubber tyckte han att jag skulle frossa lite i min shabbychic-ådra. Det blev lite sådant, men framför allt kläder. Det sägs att saker inte gör en lycklig, jag vet inte. Men i.a.f. kan vackra kläder visa hur lycklig jag är, om du förstår hur jag menar. Tack för min underbara nya klädgaderob. Återkommer säkerligen igen, snart. Inte med en lika stor oder, har ju basutbudet nu. Men med kompletteringar. Tack igen...

Lisa - Creations by Lis sa...

Åhh vad det värmde att höra att du tycker om kläderna du köpte av mig :). Känner man sig fin på utsidan mår man bättre på insidan som i sin tur speglar en ännu vackrare kvinna :)
Livet är fint och ska njutas

Kram Lisa