Idag blev det lite rester.
En halv grillad kyckling som jag skar i mindre bitar, lök, vitlök, paprika, färska champinjoner, slängde allt i en gjutjärnspanna och fräste i smör. Tillsatte ett par, tre dl vispgrädde och en skvätt tomatpuré och lite redning. Kryddade med salt, peppar och basilika.
Lite färsk pasta till det.
Gott, enkelt och snabblagat - på sin höjd tio, femton minuter.
Kom på att jag har ett vintips till er alla som gillar rött vin, Cafê Culture Pinotage 2007. Fantastiskt gott att njuta av bara som det är eller till vilt, nötkött och grillat. Så här säger Systembolaget om karaktären: Stor rökig doft med inslag av rostat kaffe och choklad. Mycket fyllig och smakrik med rik frukt och varm kryddighet där de rostade tonerna dominerar.
Och jag tycker att den är mjuk i smaken men ändå fyllig och liite söt.
Kom på att jag har ett vintips till er alla som gillar rött vin, Cafê Culture Pinotage 2007. Fantastiskt gott att njuta av bara som det är eller till vilt, nötkött och grillat. Så här säger Systembolaget om karaktären: Stor rökig doft med inslag av rostat kaffe och choklad. Mycket fyllig och smakrik med rik frukt och varm kryddighet där de rostade tonerna dominerar.
Och jag tycker att den är mjuk i smaken men ändå fyllig och liite söt.
Ha en fin vecka (på lördag blir det den första av två julfester för min del :-)
Kram
3 kommentarer:
Hej! Mmmm det där lät jätte gott! Ska prova det. tack för tipset kram
Hej Lisa vilken hejare du är på att få ihop en god måltid bara så där hihi.det vintipset ska jag försöka lägga på minnet då jag älskar rött vin.
Kram på dig/Ingela.
Hejsan
det lät mycket gott, det måste jag prova och kanske ha vinet till.
Hoppas julfesten var kul.
ha det bra
kram
Skicka en kommentar