torsdag, oktober 08, 2009

Vackert

Satte en glas skål med vatten på min byrå i hallen. La i en ros, en grön kvist, tre flytande glaskulor och ett flytande ljus. På kanten hänger en liten ängel. Det blev riktigt vackert.Igår kväll kom hösten på tal, det är väldigt skilda meningar om vad man tycker om mörkret och hösten. Jag tycker det är såå mysigt när vindarna viner och det är mörkt tidigt. Gillar att vara inne och kura då med tända ljus. Att bylta på sig varma kläder istället för sommarkläderna é mysigt.
Men när sen våren och sommaren närmar sig är det så härligt att få ta på sig tunna sommarkläder, balkongdörren och fönster står öppna och man är mest ute. Så i mina ögon har nog varje årstid sin charm, det är nog variationen jag tycker om, att det inte alltid är samma.
Dottern min tycker inte alls om hösten och mörkret, hon skulle gärna kunna tänka sig att flytta till ett land utan höst.
Så himla olika vi är, det är väl det som är charmen :-)

Har tagit in några handgjorda underbart vackra små skyltar med fina texter i butiken. Skyltarna är ca 15 cm långa och 5 cm breda och de har ett grovt snöre så du kan hänga dem var du vill.

Goa höstkramar


2 kommentarer:

My precious home sa...

Hej Lisa! Vad "påhittig" du är. Så fint det blev med glasskålen.

Jag är definitivt på din dotters sida - vi flyttar jag och hon :o). Fy för hösten, avskyr mörkret den för med sig - (men mysigt är det inomhus förståss).

Ha en fin dag hälsar en som "lever upp" när snön kommer för då blir det "ljusare" :o)

Glömde tacka för det fina hjärtat - är ju en hjärteälskare så ingenting kunde passa mig bättre...

O den lilla ängeln på kanten - skulle jag gärna köpa - säljer du dom eller?

Den ska få pryda en av mina "eucalyptuskransar"

Kram
Maud

Elsa och Helena sa...

Så fint med rosorna i skålen...nästan sommarkänsla:) Men jag tycker oxå om hösten...mysigt att vara inne med ljus och värme.
Kram Helena